|

62
bar & restaurant

Św. Michała 62, 61-005 Poznań

571 330 556
restauracja@michala62.pl

Po przybyciu na miejsce kierujemy się do windy w Budynku Harley Davidson, a następnie wybieramy trzecie piętro.

top

Jarosław
Kin

Profesjonalny, ambitny, głodny nowych doświadczeń, Szef Kuchni w nowo otwartym Lake Hill Resort & SPA w Sosnówce. Uczestnik wielu renomowanych konkursów, członek kadry Reprezentacji Polski Kucharzy, zdobywca wielu prestiżowych nagród. Prywatnie mąż i ojciec. Bardzo sympatyczny, szczery i uśmiechnięty.

Ogromna pasja, zaangażowanie, ambicja, ciężka praca, wzorowa organizacja i ciągły rozwój- to bezsprzecznie cechy tego młodego, utalentowanego Szefa Kuchni. Ostatnio przewodził takim restauracją jak ”Hotel Lake Hill Resort&Spa”, czy poznańskiemu ”MUS bar&view”, gdzie z mieszanki pasji, talentu i dobrego smaku kreował swoje dania.

Kuchnię szefa Jarosława charakteryzuje wielka miłość do gotowania oraz nieustanna chęć odkrywania nowych smaków i łączenia ich z kulinarnymi wspomnieniami z dzieciństwa.

Uczestnik wielu konkursów kulinarnych oraz szkoleń. Prywatnie i zawodowo od zawsze związany z Poznaniem.

b

Individual
recognition

Excellence 2018:

Członek Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy Seniorów na Puchar Świata w Luksemburgu, z którą zdobył srebrny i brązowy medal.

 

Excellence 2017:

Brązowy medalista mistrzostw Polski w deserach.

 

Excellence 2016:

Pierwsze miejsce w konkursie Zielona Budka Master Challange.

Left Parallax Background Element