Jarosław
Kin
Profesjonalny, ambitny, głodny nowych doświadczeń, Szef Kuchni w nowo otwartym Lake Hill Resort & SPA w Sosnówce. Uczestnik wielu renomowanych konkursów, członek kadry Reprezentacji Polski Kucharzy, zdobywca wielu prestiżowych nagród. Prywatnie mąż i ojciec. Bardzo sympatyczny, szczery i uśmiechnięty.
Ogromna pasja, zaangażowanie, ambicja, ciężka praca, wzorowa organizacja i ciągły rozwój- to bezsprzecznie cechy tego młodego, utalentowanego Szefa Kuchni. Ostatnio przewodził takim restauracją jak ”Hotel Lake Hill Resort&Spa”, czy poznańskiemu ”MUS bar&view”, gdzie z mieszanki pasji, talentu i dobrego smaku kreował swoje dania.
Kuchnię szefa Jarosława charakteryzuje wielka miłość do gotowania oraz nieustanna chęć odkrywania nowych smaków i łączenia ich z kulinarnymi wspomnieniami z dzieciństwa.
Uczestnik wielu konkursów kulinarnych oraz szkoleń. Prywatnie i zawodowo od zawsze związany z Poznaniem.
Individual
recognition
Członek Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy Seniorów na Puchar Świata w Luksemburgu, z którą zdobył srebrny i brązowy medal.
Excellence 2017:
Brązowy medalista mistrzostw Polski w deserach.
Excellence 2016:
Pierwsze miejsce w konkursie Zielona Budka Master Challange.