4
DANIA / 4 DISHES
Tatar z sezonowanego rostbefu | borowik | podgrzybek | pieczarka
Seasoned short loin tartar | boletus | bolete | champignon
II
Halibut | krem z nori | zielony relish | sos holnederski z dashi | tartaletka z konfiturą z dzikiego ryżu | majonez miso | marynowane grzyby shimai
Halibut | nori cream | green relish | dashi hollandaise sauce | tart with wild rice jam | miso mayonaisse | pickled shimai mushrooms
III
Cielęcina mleczna | seler glazurowany | puree z kalafiora i selera | majonez z czarnego czosnku | demi glace | rodzynki | smardze | orzeszki pinii
Milk veal | glazed celery | cauliflower and celery puree | black garlic mayonnaise | veal demi glace | raisins | morels | pini nuts
IV
Rogal Marciński | krem chantilly z białym makiem | biała czekolada | migdały | orzech włoski | lody z drożdży | żel z pomarańczy | lukier
Rogal Marcińki | creme chantilly with white poppy seeds | white chocolate | almonds | wallnut | yeast ice cream | orange gel | frosting
210 zł
DO DEGUSTACJI ORAZ PRZY REZERWACJACH OD 8 OSÓB DOLICZANA JEST OPŁATA SERWISOWA W WYSOKOŚCI 10%



5
DAŃ / 5 DISHES
Tatar z sezonowanego rostbefu | borowik | podgrzybek | pieczarka
Seasoned short loin tartar | boletus | bolete | champignon
II
Szagówki | sos z sera wielkopolskiego | kalafior | ziołowa bułka tarta
“Szagówki” Potato Dumplings | Greater Poland (regional) cheese sauce | cauliflower | herbal breadcrumbs
III
Halibut | krem z nori | zielony relish | sos holnederski z dashi | tartaletka z konfiturą z dzikiego ryżu | majonez miso | marynowane grzyby shimai
Halibut | nori cream | green relish | dashi hollandaise sauce | tart with wild rice jam | miso mayonaisse | pickled shimai mushrooms
IV
Cielęcina mleczna | seler glazurowany | puree z kalafiora i selera | majonez z czarnego czosnku | demi glace | rodzynki | smardze | orzeszki pinii
Milk veal | glazed celery | cauliflower and celery puree | black garlic mayonnaise | veal demi glace | raisins | morels | pini nuts
V
Rogal Marciński | krem chantilly z białym makiem | biała czekolada | migdały | orzech włoski | lody z drożdży | żel z pomarańczy | lukier
Rogal Marcińki | creme chantilly with white poppy seeds | white chocolate | almonds | wallnut | yeast ice cream | orange gel | frosting
260 zł
DO DEGUSTACJI ORAZ PRZY REZERWACJACH OD 8 OSÓB DOLICZANA JEST OPŁATA SERWISOWA W WYSOKOŚCI 10%



6
DAŃ / 6 DISHES
Tatar z sezonowanego rostbefu | borowik | podgrzybek | pieczarka
Seasoned short loin tartar | boletus | bolete | champignon
II
Szagówki | sos z sera wielkopolskiego | kalafior | ziołowa bułka tarta
“Szagówki” Potato Dumplings | Greater Poland (regional) cheese sauce | cauliflower | herbal breadcrumbs
III
Halibut | krem z nori | zielony relish | sos holnederski z dashi | tartaletka z konfiturą z dzikiego ryżu | majonez miso | marynowane grzyby shimai
Halibut | nori cream | green relish | dashi hollandaise sauce | tart with wild rice jam | miso mayonaisse | pickled shimai mushrooms
IV
Cielęcina mleczna | seler glazurowany | puree z kalafiora i selera | majonez z czarnego czosnku | demi glace | rodzynki | smardze | orzeszki pinii
Milk veal | baked celery | cauliflower and celery puree | black garlic mayonnaise | veal demi glace | raisins | morels | pini nuts
V
Łopatka wołowa | brioche | wątróbka cielęca | pistacja | puree ze szpinaku | puree z buraka | demi glace wołowy
Beef shoulder | veal liver | pistachio | spinach puree | beetroot puree | beef demi glace
VI
Rogal Marciński | krem chantilly z białym makiem | biała czekolada | migdały | orzech włoski | lody z drożdży | żel z pomarańczy | lukier
Rogal Marcińki | creme chantilly with white poppy seeds | white chocolate | almonds | wallnut | yeast ice cream | orange gel | frosting
320 zł
DO DEGUSTACJI ORAZ PRZY REZERWACJACH OD 8 OSÓB DOLICZANA JEST OPŁATA SERWISOWA W WYSOKOŚCI 10%


