Jesteśmy beneficjentem PFR.2

Jesteśmy beneficjentem PFR.2

|

62
bar & restaurant

Św. Michała 62, 61-005 Poznań

571 330 556
restauracja@michala62.pl

Po przybyciu na miejsce kierujemy się do windy w Budynku Harley Davidson, a następnie wybieramy trzecie piętro..

top

4
DANIA / 4 DISHES

I

Tatar z sezonowanego rostbefu | borowik | podgrzybek | pieczarka

Seasoned short loin tartar | boletus | bolete | champignon

II

Troć fiordowa | kluska ziemniaczana | ogórek małosolny | marchew bbq | kawior z taszy | sos z pieczonej papryki, kimchi i kiszonego pomidora

Sea trout | potato dumpling | low-salt cucumber | bbq carrot | lumpy caviar | baked pepper sauce with kimchi and pickled tomato

III

Cielęcina mleczna | seler glazurowany | puree z kalafiora i selera | majonez z czarnego czosnku | demi glace | rodzynki | smardze | orzeszki pinii

Milk veal | glazed celery | cauliflower and celery puree | black garlic mayonnaise | veal demi glace | raisins | morels | pini nuts

IV

Rogal Marciński | krem chantilly z białym makiem | biała czekolada | migdały | orzech włoski | lody z drożdży | żel z pomarańczy | lukier

Rogal Marcińki | creme chantilly with white poppy seeds | white chocolate | almonds | wallnut | yeast ice cream | orange gel | frosting

210 zł
DO DEGUSTACJI ORAZ PRZY REZERWACJACH OD 8 OSÓB DOLICZANA JEST OPŁATA SERWISOWA W WYSOKOŚCI 10%

f
Left Parallax Background Element
Right Parallax Background Element

5
DAŃ / 5 DISHES

I

Tatar z sezonowanego rostbefu | borowik | podgrzybek | pieczarka

Seasoned short loin tartar | boletus | bolete | champignon

II

Szagówki | sos z sera wielkopolskiego | kalafior | ziołowa bułka tarta

“Szagówki” Potato Dumplings | Greater Poland (regional) cheese sauce | cauliflower | herbal breadcrumbs

III

Troć fiordowa | kluska ziemniaczana | ogórek małosolny | marchew bbq | kawior z taszy | sos z pieczonej papryki, kimchi i kiszonego pomidora

Sea trout | potato dumpling | low-salt cucumber | bbq carrot | lumpy caviar | baked pepper sauce with kimchi and pickled tomato

IV

Cielęcina mleczna | seler glazurowany | puree z kalafiora i selera | majonez z czarnego czosnku | demi glace | rodzynki | smardze | orzeszki pinii

Milk veal | glazed celery | cauliflower and celery puree | black garlic mayonnaise | veal demi glace | raisins | morels | pini nuts

V

Rogal Marciński | krem chantilly z białym makiem | biała czekolada | migdały | orzech włoski | lody z drożdży | żel z pomarańczy | lukier

Rogal Marcińki | creme chantilly with white poppy seeds | white chocolate | almonds | wallnut | yeast ice cream | orange gel | frosting

260 zł
DO DEGUSTACJI ORAZ PRZY REZERWACJACH OD 8 OSÓB DOLICZANA JEST OPŁATA SERWISOWA W WYSOKOŚCI 10%

f
Left Parallax Background Element
Right Parallax Background Element

6
DAŃ / 6 DISHES

I

Tatar z sezonowanego rostbefu | borowik | podgrzybek | pieczarka

Seasoned short loin tartar | boletus | bolete | champignon

II

Szagówki | sos z sera wielkopolskiego | kalafior | ziołowa bułka tarta

“Szagówki” Potato Dumplings | Greater Poland (regional) cheese sauce | cauliflower | herbal breadcrumbs

III

Troć fiordowa | kluska ziemniaczana | ogórek małosolny | marchew bbq | kawior z taszy | sos z pieczonej papryki, kimchi i kiszonego pomidora

Sea trout | potato dumpling | low-salt cucumber | bbq carrot | lumpy caviar | baked pepper sauce with kimchi and pickled tomato

IV

Cielęcina mleczna | seler glazurowany | puree z kalafiora i selera | majonez z czarnego czosnku | demi glace | rodzynki | smardze | orzeszki pinii

Milk veal | baked celery | cauliflower and celery puree | black garlic mayonnaise | veal demi glace | raisins | morels | pini nuts

V

Łopatka wołowa | brioche | wątróbka cielęca | pistacja | puree ze szpinaku | puree z buraka | demi glace wołowy

Beef shoulder | veal liver | pistachio | spinach puree | beetroot puree | beef demi glace

VI

Rogal Marciński | krem chantilly z białym makiem | biała czekolada | migdały | orzech włoski | lody z drożdży | żel z pomarańczy | lukier

Rogal Marcińki | creme chantilly with white poppy seeds | white chocolate | almonds | wallnut | yeast ice cream | orange gel | frosting

320 zł
DO DEGUSTACJI ORAZ PRZY REZERWACJACH OD 8 OSÓB DOLICZANA JEST OPŁATA SERWISOWA W WYSOKOŚCI 10%

f
Left Parallax Background Element
Right Parallax Background Element